Impresions de la tercera sortida

2017-08-04 10:27

Aquest sortida, com les anteriors, també ha estat un èxit en tots els sentits.
Malgrat els dies de calor que vam patir a tota el sud del continent europeu tot ha anat segons el que s'havia previst.
La participació ha estat, també aquest any, per sobre de la previsió, tot i que hem acusat unes baixes sensibles (per motius de salut) també hem de constatar la incorporació de companys que l’any passat no van poder venir i aquest any sí i la d'altres que s'han incorporat perfectament a la colla.
El temps ha estat variat, hem tingut dies amb núvols (sense pluja) que en han molt bé per a caminar i també hem tingut dies amb molt de sol; sort que en aquesta ocasió hem pogut gaudir de molts espais boscosos amb el que de bo aporta l'ombra.
Els hotels, tant a Poitiers (que ja el coneixiem de l'any passat) com el de Saintes estaven ben situats i amb un bon servei i força còmodes, amb un horari d’esmorzar molt adient a les nostres necessitats de començar a caminar el més aviat possible.
El fet de portar un llistat de restaurants situats en el punts estratègics dels itineraris i el poder concertar ja el dia abans el servei del dinar en un punt concret i a una hora aproximada ha estat un encert i a funcionat molt bé. 
No hem tingut la sort de poder comptar amb el mateix xòfer el xofer de l’autocar dels dos anys passats i la diferència s'ha fet notar i molt. L'hem trobar a faltar en moltes ocasions.
El pica-pica, el refrescament de peus i el cava dels finals d’etapa, han estat, com en altres ocasions ja havíem experimentat, un factor molt important tant pel que fa a les relacions de grup com per al relaxament després de la caminada.
Si a això hi afegim el dinar col·lectiu en restaurant, les visites efectuades per les tardes i les efectuades el dia de descans tindrem una imatge molt propera al bon ambient i a la bona relació que en tot moment ha imperat en el grup.
Tot just arribar a Barcelona ja hem continuat treballar en la versió de l’any 2018, en la qual, si tot va segons el previst solament tindrem una base d'hotel que serà a Bordeus, la ciutat del vi per excel·lència.
Com no podria ser d'altra manera vull expressar l’agraïment a les persones que han col·laborat en els diferents temes de les caminades i a tots els assistents per la seva confiança, el seu suport i la seva comprensió.

Josep M. Jerez