Impresions de la segona sortida

2015-08-14 10:12

Encara que sembli repetitiu, afortunadament, hem de dir que aquesta segona sortida ha estat un èxit en tots els sentits.
Les dates de l’activitat s’han avançat un mes, concretament del 13 al 25 de juny i, pel que fa a la calor, hem notat una diferència en positiu important. La idea era fer-ho el mes d’abril però per diversos motius no ha estat possible.
La participació ha estat, també aquest any, per sobre de la previsió, tot i que hem acusat unes baixes sensibles (per motius professionals) també hem de constatar la incorporació de companys que l’any passat no van poder venir i aquest any sí.
El temps ha estat variat, hem tingut dies amb núvols (sense pluja) que en han molt bé per a caminar i també hem tingut dies amb molt de sol; fins i tot un dia de pluja quan caminàvem.
Els hotels, tant a Blois com a Poitiers estaven ben situats i amb un bon servei i força còmodes, sobretot el de Poitiers, amb un horari d’esmorzar molt adient a les nostres necessitats de començar a caminar el més aviat possible.
Cal esmentar que es va preveure que les etapes d’aquest any fossin una mica més curtes que les de l’any passat. Aquesta previsió ens ha permès acabar la jornada de caminar a una hora que no era un problema per ajustar-nos als horaris de dinar que tenen al país veí i la recerca d’un lloc per dinar, tot i ser una bona colla, en cap moment ha estat un problema.
Hem tingut la sort de que el xofer de l’autocar ha estat el mateix de l’any passat i un cop més hem pogut gaudir de la seva experiència, del seu bon ofici i de la seva companyia.
El pica-pica, el refrescament de peus i el cava dels finals d’etapa, han estat, com en altres ocasions ja havíem experimentat, un factor molt important tant pel que fa a les relacions de grup com per al relaxament després de la caminada.
Si a això hi afegim el dinar col·lectiu en restaurant, les visites efectuades per les tardes i les efectuades el dia de descans tindrem una imatge molt propera al bon ambient i a la bona relació que en tot moment ha imperat en el grup.
Tot just arribar del camí ja hem començat a treballar en la versió de l’any 2017, en la qual, la proximitat a la costa atlàntica ens permetrà gaudir de visites realment espectaculars.
Per acabar vull expressar l’agraïment a les persones que han col·laborat en els diferents temes de les caminades i a tots els assistents per la seva confiança i la seva comprensió.

Josep M. Jerez